Training ‘Russische Volume’ Wimperextensions

Russische Volume wimperextensions, het meest gewilde ‘parade paardje’ binnen de wimperextensions. Sinds deze bijzondere techniek jaren geleden werd ontwikkeld is deze de afgelopen jaren steeds verder ontwikkeld. Werden er in de beginjaren nog veel te zware extensions voor deze techniek gebruikt, sinds de introductie van de 0.05 en 0.03 mm. extensions kan iedere klant behandeld worden met de juiste extensions zodat er geen schade aan de natuurlijke wimpers ontstaat.

Bent u gecertificeerd wimperstyliste met minimaal 6 maanden ervaring en kan u een perfecte nieuwe set ‘One by One’ wimperextensions plaatsen binnen 2 uur? Bent u toe aan een nieuwe uitdaging waarbij u iedere klant kan voorzien van een mooie set volumineuze wimperextensions die niet schadelijk zijn voor de natuurlijke wimpers? Dan is deze gevorderde techniek zeer geschikt voor u.

Kosten: € 235,00 excl. BTW (incl. BTW € 284,35)
Inclusief theorieboek, volume tweezer, lunch & gebruik materialen deze dag
Duur: 1 dag

Model: U dient voor deze training voor een eigen model (zonder wimperextensions) te zorgen en deze dient om 13:00 uur aanwezig te zijn.  Mocht u moeite hebben met het vinden van een model dan kan ik een oproepje voor u plaatsen.

Uw trainingsdag van 09:30 tot ca 15:30 uur bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Theorie
  ° Wat is Russische Volume
  ° Verschillende soorten wimperextensions en gewicht
  ° Gezondheid natuurlijke wimpers
  ° Verschillende oppak technieken
  ° Lijmgebruik
  ° Plaatsingstechnieken
  ° Opvullen en verwijderen
 • Oefenen verschillende oppak technieken
 • Lunch
 • Wimperextensions plaatsen op model
 • Bespreken alle openstaande vragen

Als u uw training heeft doorlopen met een goed eindresultaat dan ontvangt u een certificaat van deelname met uw naam. Mocht u onverhoopt wat meer moeite hebben met het aanbrengen van de wimperextensions en bijkomende zaken dan mag u kosteloos terug komen voor een extra training(en) zodat u alsnog uw certificaat kunt behalen.

Lashes by Jenny staat voor kwaliteit & professionaliteit en verstrekt alleen certificaten indien er in zowel theorie als praktijk gebleken is dat de styliste in opleiding volgens de juiste protocollen wimperextensions kan plaatsen en verwijderen.

Na de training wordt u toegevoegd aan een besloten Facebook groep waar u op de hoogte wordt gehouden over de nieuwe ontwikkelingen in dit mooie vakgebied maar ontvangt u ook tips & tricks. Ook mag u daar natuurlijk vragen stellen. Bij de bestanden in die groep vindt u o.a. ook voorbeelden van algemene voorwaarden en een intake formulier.

Aanmelden:
Wilt u zich voor deze training aanmelden?
Neemt u via email, telefonisch of Whatsapp contact op zodat we gezamenlijk de data voor uw trainingen kunnen inplannen. Uw aanmelding is definitief nadat u uw factuur heeft betaald, deze betaling dient uiterlijk 2 weken voor de training voldaan te zijn.

Wilt u de training liever op uw eigen locatie? Hiervoor wordt een kilometervergoeding van € 0,30 per kilometer gerekend. Data zijn in overleg.