Opfris Training ‘One by One’ Wimperextensions

Heeft u al een training voor het plaatsen van wimperextensions doorlopen maar bent u onzeker over uw resultaten of twijfelt u aan de vakkennis die u heeft opgedaan tijdens uw eerste training? Dan is een opfris training perfect voor u.

Tijdens de opfris training wordt alle theorie, die zowel nationaal als internationaal is opgedaan, met u gedeeld. U word op de hoogte gebracht van de huidige standaarden binnen dit mooie dynamische vak. Daarnaast gaat u ook werken aan uw praktische vaardigheden.

Kosten: € 269,00 excl. BTW (incl. BTW € 325,49), inclusief lunch, theorieboek & gebruik materialen deze dag
Duur: 1 dag

Model: U dient voor deze training voor een eigen model te zorgen. Uw model dient om 13:00 uur aanwezig te zijn. Mocht u moeite hebben met het vinden van een model dan kan ik een oproepje voor u plaatsen.

Uw trainingsdag van 09:00 tot circa 16:30 uur bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Theorie
  ° Anatomie van het oog & de wimpers
  ° Groeicyclus wimpers
  ° Oogaandoeningen
  ° Patch Test
  ° Allergieën
  ° Hypoallergene lijm
  ° Hygiëne en werkruimte
  ° Inhoud startpakket + uitleg producten
  ° Soorten wimperextensions
  ° Informatie over lijm
  ° Cosmetische Wetgeving
  ° Luchtvochtigheid
  ° Maximale verlenging
  ° Styling
  ° Intake gesprek
  ° Voorbereiding van de behandeling
  ° Aanbrengen van extensions
  ° Afronden van de behandeling
  ° Onderhoud wimperextensions
  ° Mogelijke oorzaken slechte retentie
  ° Lash Shed
  ° Verwijderen van set wimperextensions
  ° Promotie Wimperextensions
  ° Prijzen
 • Lunch
 • Wimperextensions plaatsen op model
 • Verwijderen wimperextensions d.m.v. de ‘pelmethode’
 • Bespreken opvulbehandeling
 • Bespreken alle openstaande vragen

Als u deze training heeft doorlopen met een goed eindresultaat dan ontvangt u een certificaat van deelname met uw naam. Mocht u onverhoopt wat meer moeite hebben met het aanbrengen van de wimperextensions en bijkomende zaken dan mag u kosteloos terug komen voor een extra training(en) zodat u alsnog uw certificaat kunt behalen.

Lashes by Jenny staat voor kwaliteit & professionaliteit en verstrekt alleen certificaten indien er in zowel theorie als praktijk gebleken is dat de styliste in opleiding volgens de juiste protocollen wimperextensions kan plaatsen en verwijderen.

Na de training wordt u toegevoegd aan een besloten Facebook groep waar u op de hoogte wordt gehouden over de nieuwe ontwikkelingen in dit mooie vakgebied maar ontvangt u ook tips & tricks. Ook mag u daar natuurlijk vragen stellen. Bij de bestanden in die groep vindt u o.a. ook voorbeelden van algemene voorwaarden en een intake formulier.

Aanmelden:
Wilt u zich voor deze training aanmelden?
Neemt u via email, telefonisch of Whatsapp contact op zodat we gezamenlijk de data voor uw trainingen kunnen inplannen. Uw aanmelding is definitief nadat u uw factuur heeft betaald, deze betaling dient uiterlijk 2 weken voor de training voldaan te zijn.

Wilt u de training liever op uw eigen locatie? Hiervoor wordt een kilometervergoeding van € 0,30 per kilometer gerekend. Data zijn in overleg.