Algemene Informatie Trainingen

Lashes by Jenny biedt vakkundige trainingen aan voor zowel de beginnende als gevorderde wimperstyliste. Kwaliteit staat hoog bij mij in het vaandel maar ook eerlijkheid & professionaliteit zijn termen die ik zeer belangrijk vind. Daarom komt u bij mij geen valse statements tegen zoals ‘u ontvangt een erkend certificaat’ of ‘met uw startpakket kunt u 20 (of meer) sets wimperextensions plaatsen’, want deze beweringen zijn niet op de waarheid gebaseerd. 

(Met de misleidende term ‘erkend’ wordt bedoelt erkend door de opleider of groothandel wat dus nietszeggend is. Er is geen erkenning vanuit de Nederlandse wetgeving voor deze branche. – 20 of meer sets wimperextensions is realistisch gezien niet mogelijk omdat er met mix doosjes extensions wordt gewerkt die slechts enkele strips met verschillende maten bevatten).

Als wimperstyliste werkt u in een vrij beroep en u mag zonder enige vooropleiding u een training/opleiding volgen. Wel is het heel belangrijk dat u beschikt over een paar goede ogen en vaste handen omdat het plaatsen van wimperextensions zeer nauwkeurig werk is. De werkzaamheden van een wimperstyliste dienen zeker niet onderschat te worden.

Het is het zeer belangrijk dat u een training volgt bij een gespecialiseerd wimperstyliste die alle kneepjes in het vak kent en continu op de hoogte blijft van alle snelle veranderingen en trends op het gebied van wimperextensions. Daarom dient ook een trainer zelf jaarlijks ook meerdere opleidingen te blijven volgen op het gebied van wimperextensions. Lashes by Jenny volgt jaarlijks 2 tot 3 zowel nationale als internationale trainingen om doorlopend op de hoogte te blijven van alle veranderingen, ook heb ik contacten met collega’s in zowel binnen- als buitenland zodat ik continu nieuwe vakgerelateerd informatie tot mij krijg. Lashes by Jenny is aangesloten bij W.A.L.A.D. (World Association of Lash Artistry and Development.)

Lashes by Jenny geeft 1 op 1 privé trainingen zodat u continu volop mijn persoonlijke aandacht ontvangt. Na het volgen van een training blijf ik beschikbaar voor vragen en mag u ten alle tijde, in overleg, nogmaals langskomen om mee te kijken bij een behandeling.

Na de training wordt u toegevoegd aan een besloten Facebook groep waar u op de hoogte wordt gehouden over de nieuwe ontwikkelingen in dit mooie vakgebied maar ontvangt u ook tips & tricks. Ook mag u daar natuurlijk vragen stellen. Bij de bestanden in die groep vindt u o.a. ook voorbeelden van algemene voorwaarden en een intake formulier.

Lashes by Jenny streeft ernaar om de kwaliteit binnen de wimperbranche naar een hoger niveau te tillen!