Wenkbrauwen

61115633 - mikrobleyding eyebrows workflow in a beauty salonPerfecte wenkbrauwen maken uw ogen tot de absolute blikvangers, of u nu voor een volle of dun gecreëerde wenkbrauw kiest. Met speciale technieken & de juiste producten zijn de voor u perfecte wenkbrauwen binnen handbereik. Perfecte wenkbrauwen zorgen voor een verjonging van uw gehele uitstraling en laten uw ogen groter lijken.

Ik heb mijn wenkbrauwen te veel geëpileerd, kan ik dan toch een behandeling laten doen?

Ja, ik kan een herstelbehandelplan met u opstellen en zo langzaam uw wenkbrauwen in de gewenste vorm te brengen. Het is bij een herstelbehandeling belangrijk om de wenkbrauwen de tijd te geven om terug te groeien en zelf niet meer te epileren. Er zijn meerdere behandelingen voor nodig om de vorm langzaam te veranderen.

Kan ik de vorm van mijn wenkbrauwen zelf uitkiezen?

Ja natuurlijk, uw wenkbrauwen worden naar uw persoonlijke wens gestyled. Uw wenkbrauwen kunnen breed, smal, licht of juist donker, rond of hoekig worden gevormd. We zullen samen met u de vorm bepalen, die aansluit bij uw wensen en gezichtsvorm. Een NEYES NEW LOOK behandeling bestaat uit een intake, reiniging, verven, opmeten, voortekenen, knippen, harsen, draadtechniek, precisie werk met pincet, finishing door make-up en eventueel extra advies.