Algemene Informatie Waxing

Waxing voor hem & haar

Heeft u last van ongewenste haargroei? Word u gek van elke dag scheren? Snel stoppels, ontstekingen of jeuk? Of wilt u tijdens de zomermaanden gewoon glad voor de dag komen?! Lashes by Jenny onthaart op de meest effectieve manier met de zachte producten van het Italiaanse merk Holiday. De haargroei blijft wel 3 tot 6 weken weg.

Waxen is het tijdelijk weghalen van ongewenste haargroei op lichaam of gezicht. Dit gebeurt door middel van warme wax. Het voordeel van waxen is dat de haartjes met wortel en al verwijderd worden. Na gemiddeld 3 tot 6 weken komen de haartjes weer terug. Deze haartjes zijn een stuk zachter en dunner dan voorheen. Hierdoor krijgt u, in tegenstelling tot scheren, nooit harde stoppels. Bij regelmatig harsen kan het zelfs zijn dat er op bepaalde plekken geen haargroei meer terug komt.

Voor het waxen van het gezicht, gevoelige zones en de rest van het lichaam werkt Lashes by Jenny enkel met elastische wax. Hiermee wordt het harsen vrijwel pijnloos! Kenmerkend van deze wax is het extreem lage smeltpunt en dat het uitsluitend hecht aan de haartjes niet aan de huid. De haren worden zeer stevig in de hars ingekapseld tijdens het afkoelen en stollen van de vloeibare hars. Door de lage werktemperatuur en de speciale samenstelling is het geschikt om de meest gevoelige huid te waxen zonder hevige irritatie. Daarnaast zorgt dit voor meer comfort tijdens het waxen. Deze wax wordt net als een normale film hars aangebracht met een spatel en verwijderd de haartjes zonder hars strips.

Belangrijk is dat bij waxen een No Double Dipping beleid geldt; de houten spatels worden nooit meer dan 1 keer gebruikt. Dit om ultieme hygiëne te garanderen.

Plan vooral nu al uw eerste waxbehandeling in als u weet dat u bijvoorbeeld in juli voor een langere periode met vakantie gaat. Waarom? Pas na de 3e keer harsen zullen de haren volledig meewerken, zal alles meer gelijk gaan groeien en blijft u echt langer haarvrij. Reken op een waxbehandeling per maand of per 6 weken en reken dan terug vanaf uw vakantie voor het beste waxresultaat!

Voorbereiding op uw behandeling:

  • 2 weken voorafgaand aan uw behandeling niet meer scheren
  • Scrub uw huid een dag voor de afspraak. Scrubben zorgt voor een mooier resultaat na uw behandeling!
  • Trek niet uw dure lingerie aan wanneer u voor uw behandeling komt!
  • Smeer vanaf 24 uur voor de behandeling geen vette cremé, bodylotion of bodybutter op de delen die gewaxt moeten worden.
  • Tussen behandelingen door niet scheren.