Lashes by Jenny persoonlijk

jenny-testimonialHallo,

Mijn naam is Jenny, ben 47 en woon in het Drentse Gasselte. Ik ben werkzaam als Wimperstyliste, Wenkbrauwstyliste & Body Waxing Expert.

Door langdurige ziekte verloor ik in 2015 helaas mijn baan bij het UWV. Omdat er lange tijd geen diagnose was besloot ik mijn jeugddroom na te streven, werken in de uiterlijke verzorging. Daarmee kreeg ik als zelfstandige de vrijheid om mijn eigen uren in te delen zodat ik rekening met mijn gezondheid kan houden.

Als eerste volgde ik een opleiding tot Nagelstyliste. Helaas bleek ik na testen allergisch te zijn voor een 2-tal acrylaten en werd ik door de dermatoloog geadviseerd niet met dit werk verder te gaan. Mijn opleiding heb ik afgemaakt zodat ik gecertificeerd Nagelstyliste ben maar ik oefen dit beroep niet uit.

Tussentijds volgende ik een opleiding tot Wimperstyliste. Helaas was deze eerste opleiding zeer slecht, binnen een aantal weken zat ik al voor een privé training bij een andere opleider. Vanaf dat moment werd raakte ik verslaafd aan dit geweldig mooie dynamische vak. Ik volgde de ene na de andere opleiding om mij te blijven verbeteren en inmiddels heb ik 8 certificaten mogen behalen voor wimperbehandelingen. Begin 2017 ben ik internationaal getraind door Master Lash Artist Francine Widdows uit Engeland. In dit vak ben je nooit uitgeleerd en daarom zal ik jaarlijks trainingen blijven volgen om zo de hoogte te blijven van alle nieuwe technieken, producten en kennis. Bijna dagelijks heb ik contact met collega Wimperstylisten van over de hele wereld, zo blijven we van elkaar leren.

walad_logo_transparentSinds eind 2015 ben ik bij de World Association of Lash Artistry and Development (W.A.L.A.D.) aangesloten. W.A.L.A.D. is opgezet door de zeer bekende Engelse Wimperstyliste Francine Widdows. Het doel van deze organisatie is dat Wimperstylisten wereldwijd zich blijven verbeteren.

Om mijn cliënten ook te kunnen voorzien van andere behandelingen heb ik nog een aantal andere trainingen gevolgd. Hierdoor ben ik nu ook werkzaam als Wenkbrauwstyliste & Body Waxing Expert.

Volg lashes by Jenny op Facebook voor Nieuws, Aanbiedingen & Winacties.