Elleebana Lash Lift & Brow Relaxing

Lash Lift

Met deze revolutionaire behandeling krijgt u volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven! Het is een geweldig alternatief als u geen extensions wilt/kunt dragen of als u uw natuurlijke wimpers niet langer wilt beschadigen door de wimperkruller… Het Elleebana Lash Lift systeem is geschikt voor korte, lange, steile en overkrulde wimpers! Zijn uw wimpers op natuurlijke wijze niet gepositioneerd zoals u zou willen? Ook dan is deze treatment dé ultieme oplossing. Elleebana One Shot Lash Lift maakt gebruik van siliconen rods in plaats van de oude traditionele permanent rollers of klemmetje en schildjes. Hiermee krijgt u een natuurlijk gelift effect meteen vanaf de wimperrand, zonder knik!

Brow Relaxing

Zijn uw wenkbrauwhaartjes van nature gekruld? Staan ze alle kanten op behalve de goede en kan u daarom uw wenkbrauwen niet (laten) stylen zoals u graag zou willen?
Brow Relaxing is een behandeling waarbij stugge en gekrulde wenkbrauw haren steil worden gemaakt zodat uw wenkbrauwen er fantastisch uit komen zien.

De Elleebana formule is vooruitstrevender dan elk ander lifting en relaxing systeem op de markt. Met maar 20 min behandeltijd geeft het de meest geweldige resultaten voor 6 tot zelfs 8 weken! De formule zorgt óók voor voeding en dus gezonde wimpers en wenkbrauwen. Ik maak gebruik van single-use sachets dus elke klant krijgt verse ingrediënten maar daarnaast is het natuurlijk ook erg hygiënisch!

WAAROM KIEZEN VOOR ELLEEBANA?

• Werelds snelste applicatie techniek – 20 min treatment.
• Voor perfect gepositioneerde wimpers op de siliconen rod, voor betere en natuurlijke resultaten.
• Resultaat van 6 tot 8 weken!
• Een comfortabele en zeer betaalbare behandeling.
• Laat natuurlijke wimpers langer lijken.
• Mogelijk om wimpers te liften maar ook te relaxen.
• Mogelijk om wenkbrauwen te relaxen.
• Geschikt voor lange en korte wimpers, voor zowel mannen als vrouwen

• Unieke formule dat zorgt voor gezonde en gevoede wimpers en wenkbrauwen.
• Minimale nazorg nodig! Zwemmen, douchen, zweten, sporten en make-up is geen probleem!
• Geschikt voor lange en korte wimpers & wenkbrauwen.
• Hygiënisch en elke behandeling verse ingrediënten!
• GÉÉN gebruik van schildjes, pads of klemmetjes!
• Erg comfortabel, zeker niet pijnlijk!!
• Niet getest op dieren.

Perfect te combineren met Botox en verven van de wimpers of wenkbrauwen!

 

Meest gestelde vragen:

Hoe lang kan ik genieten van een Elleebana wimperlift?
Gemiddeld blijft het resultaat 6 weken. Dit is afhankelijk van uw groeicyclus. Heeft u een langzame groeicyclus dan kan het resultaat bijvoorbeeld wel 8 weken zichtbaar zijn.

Is een Elleebana wimperlift schadelijk voor mijn wimpers?
Het antwoord is nee. Lashes by Jenny is een gecertificeerd Elleebana styliste, en heeft er speciaal een cursus voor gevolgd. De behandeling wordt dus uitgevoerd door getrainde professional die weet wat ze doet. Daarnaast is er Lanoline toegevoegd aan de producten die zorgen voor gevoede en gezonde wimpers.

Voor wie is de Elleebana wimperlift?
Voor iedereen die graag mooie gelifte wimpers wilt!
Mannen en vrouwen met korte en langere wimpers, steile en “overkrulde” wimpers. Een geweldig alternatief wanneer u geen extensions wilt of kan dragen.

Mijn wimpers zijn beschadigd door overmatig gebruik van een wimperkruller of wimperextensions. Kan ik een wimperlift behandeling ondergaan?
Een Elleebana wimperlift kan alleen wanneer u gezonde wimpers heeft. Mijn advies is om eerst een wimperserum te gebruiken om uw wimpers weer gezond te krijgen zoals Aphro Celina Wimperserum. Kies voor een serum met verzorgende bestanddelen om je wimpers te herstellen. Vervolgens kan u een wimperlift behandeling ondergaan.

Na hoeveel weken mag ik een nieuwe wimperlift?
Gemiddeld houden we 6 weken aan afhankelijk van uw groeicyclus. Is de lift na 5 weken er uitgegroeid dan kan u een nieuwe wimperlift laten doen.

Ik kan niet tegen wimperextensions . Kan ik wel een wimperlift behandeling krijgen?
Dat is zeer zeker mogelijk! Het sluit niet uit dat er eventueel een ander bestandsdeel is waar u gevoelig voor zou kunnen zijn.

Mag ik gelijk na de behandeling make-up dragen?
 Ik adviseren om de eerste 24 uur geen mascara te dragen. Wel is het mogelijk de speciaal ontwikkelde Elleevate Lash Lift mascara te dragen. Deze is speciaal ontwikkeld door Elleebana zodat wanneer u toch nog een extra wow effect wilt dit kan creëren. Naast dat deze mascara een geweldig product is voor dagelijks gebruik zit er ook Arginine, Biotine en Keratine in dat uw wimpers voedt en gezond houdt.

Kan ik gelijk na de behandeling sporten of douchen?
Nee, de eerste 24 uur dienen de wimpers droog te blijven. Zo adviseer ik ook geen gebruik te maken van de zonnebank of naar de sauna (48 uur)te gaan.

Kan ik mijn ogen reinigen met elk soort make-up reiniger?
Na 48 uur kan u elke reiniger gebruiken. Ik adviseren wel een non-oil remover. Gebruikt u de Elleevate Lash Lift Mascara, vraag dan naar de speciale Belma Remove reiniger. Deze wordt gebruikt tijdens de behandeling en is ook geschikt om uw ogen te reinigen eerste dagen na de wimperlift behandeling.

Kan ik mijn wimpers ook verven met een wimperlift?
Het is mogelijk om gelijk na de behandeling de wimpers te laten verven. Dit geeft de lift een extra boost voor een nog mooier resultaat!

Kan Lash Botox direct na een wimperlift aangebracht worden?
Het is mogelijk om na de behandeling de wimpers direct extra te laten voeden met Lash Botox. Dit geeft extra voeding en glans aan de wimpers en resulteert in dikkere en langere wimpers.

Ik gebruik castorolie of een wimperserum of wonderolie voor mijn wimpers. Kan dit in combinatie met de wimperlift?
Ja dat is mogelijk. Zeker het gebruik van een wimperserum kan het resultaat verlengen en geniet u langer van de lift. Ik adviseren 2 dagen voor de behandeling te stoppen en 2 dagen na de behandeling uw product weer te gebruiken.

Ik heb zeer steile wimpers en ik kan daarom geen Wimperextensions laten zetten, is een wimperlift wel mogelijk?
Een zeer goede oplossing is om eerst de wimperlift te laten zetten en vervolgens kan u extensions nemen. Ideale oplossing!

Ik ben zwanger. Is een wimperlift mogelijk?
De producten zijn niet getest op zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Het is mogelijk dat de wimperlift i.v.m. hormonen minder goed pakt. Mocht er een reactie zijn dan is het niet mogelijk om medicatie hiervoor de slikken.

Ik heb hooikoorts. Is een wimperlift behandeling verstandig?
De wimpers dienen de eerste 24 uur droog te blijven en is het niet bevorderlijk om in de ogen te wrijven. Overleg vooraf met mij en meld in welke mate u hooikoorts heeft.

Op dit moment krijg ik chemotherapie en/of bestraling. Graag zou ik een wimperlift behandeling willen kan dat?
 Mijn advies is om dit te overleggen met de behandelt arts. Eventuele informatie die nodig is voor de arts om te adviseren kan nagevraagd worden bij mij.

Ik heb een irritatie na de wimperlift behandeling. Wat nu?
Het kan zo zijn dat er een bestandsdeel in de producten zit waar u niet tegen kan net zoals bijvoorbeeld sommige mensen niet tegen het verven van de wenkbrauwen kunnen. Geen paniek! Haal bij de drogist of apotheek anti-histaminetabletjes. Een koude vochtige doek helpt tegen de jeuk. Na een aantal dagen zal het verdwijnen. Het is mogelijk om een patchtest voorafgaande aan uw behandeling te doen. Hiermee kunnen we grotendeels uitsluiten of u mogelijk allergisch bent. Een reactie komt voor bij een zeer kleine groep mensen.