Elleebana Brow Henna

Bent u het bijtekenen en poederen van uw wenkbrauwen zat? Of heeft u moeite met het bijtekenen van uw wenkbrauwen? Dan zijn Elleebana Henna Brows de oplossing voor u.

Door het verven met henna kleuren niet alleen de haartjes maar ook de huid waardoor uw wenkbrauwen voller lijken. De kleur op de haartjes blijft ongeveer 6 weken zichtbaar, de kleur op de huid tot 2 weken.

De manier waarop Elleebana Brow Henna op het haar en de huidstructuur werkt is uniek in vergelijking met verven. Bij gewone wenkbrauwverf wordt er een oxidatiemiddel gebruikt om de haarschubben van de haartjes te openen en dat zorgt ervoor dat de kleur door het oxidatieproces de cortex van de haartjes kan binnendringen.

Henna daarentegen gedraagt ​​zich als een deken over het haar en zorgt voor een coating op de haarschacht en bedekt alleen de bovenste lagen van de haarschubben van het haar. Omdat de haarschubben een schaalachtige afwerking hebben, maakt deze coating de afwerking gladder, bijna alsof ze de imperfecties van het haar eruit haalt om het haar en de wenkbrauw dikker, zachter en gladder eruit te laten zien.

Het proces van wenkbrauw henna met het merk Elleebana vereist geen oxidatiemiddel of waterstofperoxide om de kleur te activeren of de kleur door de haarschacht te oxideren en omdat het product op basis van planten is, is dit natuurlijke alternatief een geweldige optie voor mensen met gevoeligheden.

Elleebana Brow Henna is beschikbaar in 7 geweldige tinten die onderling gemixt kunnen worden. Zo kunnen alle wenkbrauwen van de juiste kleur worden voorzien. Er zijn zelfs 2 hele lichte tinten beschikbaar die u bij andere merken Henna niet tegenkomt. Hele donkere wenkbrauwen zijn daarom ook beslist niet meer de ‘standaard’ in de wenkbrauw henna wereld dankzij de nieuwste henna van Elleebana.

De kleur van de Henna blijft ongeveer tot 6 weken op de haartjes en tot 2 weken op de huid zitten. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van uw huid, het aantal haartjes en het onderhoud. Hoe voorzichtiger u met uw wenkbrauwen bent en hoe minder producten u op uw wenkbrauwen gebruikt, hoe beter en langer de Henna blijft zitten. Verder is het belangrijk dat u uw wenkbrauwen de eerste 24 uur na de behandeling goed droog houdt.

Een behandeling bestaat uit een grondige reiniging, opmeten, voortekenen, verven met henna, knippen, harsen, draadtechniek, precisie werk met pincet.

Elleebana Brow Henna is dierproefvrij & vegan!